: Νέα προϊόντα

TachoMATT Yellow
TachoMATT Yellow

Κωδικός : 81060008

0,00 €
 

Περιγραφή:

Το TACHOMATT Yellow είναι ένα εύκολο στη χρήση λογισμικό που επιτρέπει την αποθήκευση και την ανάλυση δεδομένων αναλογικού και ψηφιακού ταχογράφου. Παρέχει τη δυνατότητα απεικόνισης των δεδομένων σε γραφήματα και εκτύπωσης πλήθους αναφορών. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε άδεια που να αφορά μόνο τους αναλογικούς ταχογράφους, μόνο τους ψηφιακούς ταχογράφους ή και τα δύο είδη. Χιλιάδες χρήστες σε όλη την Ευρώπη ήδη βιώνουν την εμπειρία των πλεονεκτημάτων που προσφέρει το λογισμικό TACHOMATT Yellow.


Περισσότερες Πληροφορίες:


Βρείτε στο ακόλουθο λινκ: click here

 


Δείτε επίσης:Η συσκευή TachoDrive TIMER είναι ένα "ρολόι" που συνδέεται με τον ταχογράφο, ειδικά σχεδιασμένο για ψηφιακούς ταχογράφους συμβατούς με τον "κανόνα του 1 λεπτού". Επιτρέπει τον οδηγό να εκτελεί μικρές διαδρομές χωρίς να καταγράφεται "ΟΔΗΓΗΣΗ" στον ταχογράφο. Με το TachoDrive TIMER, ο οδηγός γνωρίζει ακριβώς πότε το όχημα οφείλει να ακινητοποιηθεί και να αλλάξει την ένδειξη του ταχογράφου σε "ΑΝΑΠΑΥΣΗ". Σύμφωνα με τους κατασκευαστές ταχογράφων, μπορεί κανείς να κερδίσει έως και 45 λεπτά επιπλέον οδήγηση κάθε μέρα!
Το TachoDrive4 (TD4) είναι μία επαγγελματική συσκευή σχεδιασμένη για τη μεταφόρτωση, την ανάλυση και την αποθήκευση δεδομένων από ψηφιακούς ταχογράφους και κάρτες. Επιτρέπει τη μεταφόρτωση δεδομένων είτε απευθείας από την κάρτα (μέσω του ενσωματωμένου card reader) είτε από τη μαζική μνήμη του ψηφιακού ταχογράφου (περιλαμβάνεται κατάλληλο καλώδιο για τη σύνδεσή τους). Ο ενσωματωμένος αλγόριθμος παραβάσεων επιτρέπει την ανάλυση των μεταφορτωμένων δεδομένων και την απεικόνισή της στη έγχρωμη LCD οθόνη.
Με το DTCO Smartlink μπορείτε εύκολα να συνδέσετε τον ψηφιακό σας ταχογράφο με το smartphone σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε το Smartlink στη θύρα μεταφόρτωσης του ψηφιακού ταχογράφου και να εισάγετε - μόνο για την πρώτη σύνδεση - το PIN στο κινητό σας. Έτσι ενεργοποιείται η μετάδοση δεδομένων μέσω Bluetooth από τον ταχογράφο προς το Smartphone. Και τώρα είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε όλες τις δωρεάν εφαρμογές της VDO, όπως το VDO Driver App! Δείτε από το Smartphone σας τις ημερήσιες και εβδομαδιαίες ώρες οδήγησης κι ανάπαυσης καθώς είστε στο δρόμο.